Home » Lumea digitală » OnePlus 6T McLaren Edition: Cel mai scump telefon OnePlus de până acum

OnePlus 6T McLaren Edition: Cel mai scump telefon OnePlus de până acum

OnePlus 6T McLaren Edition: Cel mai scump telefon OnePlus de până acum
Publicat: 15.12.2018
Pentru a sărbători noul parteneriat cu McLaren, OnePlus a lansat o versiune McLaren Edition a vârfului de gamă OnePlus 6T. Acesta este diferit de modelul standard printr-un singur aspect esenţial.

Telefonul este prezentat într-o carcasă cu aspect de fibră de carbon. Astfel OnePlus 6T McLaren Edition este mai elegant decât modelul standard OnePlus 6T, dar şi mai scump.

Pentru preţului de 699 euro ne primim 10GB memorie RAM, 250GB stocare internă şi o versiune „turbo” a adaptorului de alimentare obişnuit, capabil să furnizeze o putere de până la 30W prin conectorul USB-C. Astfel timpul de aşteptare este simţitor redus la încărcarea acumulatorului. Acumulatorul telefoanelor OnePlus 6T McLaren Edition ajung la 50% din capacitate după numai 20 minute de încărcare, potrivit companie producătoare.

La nivel estetic estetic, OnePlus 6T McLaren Edition se aseamănă cu modelul Oppo Find X Lamborghini Edition, designul preluând designul cu aspect de fibră de carbon şi finisaj glossy. Pe lateralul carcasei este logoul McLaren redat în nuanţa Papaya Orange întâlnită şi la maşinile de Formula 1. Pachetul cu accesorii include un cablu USB-C destul de gros, îmbrăcat în manşon din nailon asortat folosind culorile McLaren.

Continuarea pe Go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase