Home » Lumea digitală » Noi detalii despre Samsung Galaxy S10: când se va lansa şi cât va costa

Noi detalii despre Samsung Galaxy S10: când se va lansa şi cât va costa

Noi detalii despre Samsung Galaxy S10: când se va lansa şi cât va costa
Publicat: 17.12.2018
Suntem iar în punctul în care un telefon Samsung din familia Galaxy este cel mai aşteptat smartphone de pe piaţă, iar scurgerile de informaţii despre acesta devin din ce în ce mai dese şi din ce în ce mai similare între ele, chiar şi de la surse diferite. Mulţumită companiei Olixar, producătoare de accesorii, avem acum imagini cu cele trei modele Galaxy S10, noi informaţii despre configuraţiile hardware, preţuri şi data de lansare. Desigur, toate acestea sunt deocamdată doar „zvonuri”, însă istoria spune că multe ar putea fi bazate pe informaţii valide, mai ales atunci când vin din surse cunoscute şi de încredre

În ceea ce priveşte designul, noile imagini confirmă diversele informaţii pe care le-am raportat şi în trecut, care vorbeau la momentul respectiv despre trei variante ale telefonului: Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 şi Galaxy S10+. Modelul Lite vine cu un ecran plat şi cu o ramă mai groasă, iar Galaxy S10 şi S10+ păstrează design-ul curbat al display-urilor Infinity de până acum. Toate au însă un decupaj în partea de sus, în colţul din dreapta, pentru camera foto.

Galaxy A8s, primul model cu ecran Infinity-O vine cu decupajul în partea din stânga, însă S10 Lite şi S10 oferă un orificiu similar pentru a avea camera pe partea opusă. Modelul S10+ pare totuşi să ofere un orificiu dublu, de formă ovală, decupând şi mai mult din display în acea zonă. Este posibil ca a doua cameră să fie folosită pentru recunoaştere facială, pentru fotografii wide sau pentru realizarea efectului de blur în modul Live Focus.

Pe partea din spate, Galaxy S10 Lite ar putea integra două camere foto, iar S10 standard ar putea fi livrat cu un sistem de trei camere, în timp ce Galaxy S10+ ar putea fi primul model de smartphone din gama high-end cu patru camere foto. Cea de-a patra ar putea fi echipată cu un senzor 3D Time of Flight, care poate îmbunătăţi semnificativ funcţiile VR şi AR ale telefonului şi ar putea aduce noi funcţionalităţi pe dispozitivele mobile Samsung.

Pentru alte detalii şi galerie foto accesaţi go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase