Home » Lumea digitală » Primul smartphone pliabil din lume a fost prezentat, dar nu a făcut mare impresie – VIDEO

Primul smartphone pliabil din lume a fost prezentat, dar nu a făcut mare impresie – VIDEO

Primul smartphone pliabil din lume a fost prezentat, dar nu a făcut mare impresie – VIDEO
Publicat: 11.01.2019
Royole FlexPai pare exemplul perfect de produs făcut în grabă şi lansat doar pentru a putea spune în faţa tuturor că „noi am fost primii!”, fără să impresioneze.

Există totuşi un motiv pentru graba celor de la Royole. Compania chineză, fondată în urmă cu cinci ani, este specializată pe dezvoltarea de ecrane flexibile pentru generaţiile viitoare de telefoane pliabile. Succesul şi supravieţuirea companiei ar putea depinde de promptitudinea cu care aceasta se afirmă ca furnizor credibil de ecrane pliabile pentru dispozitive mobile. Intrarea pe scenă a companiilor mari ar putea arunca o umbră asupra firmei Royole, reducând vizibilitatea de care are nevoie pentru a atrage clienţi valoroşi.

De asemenea, scopul principal, acela de a arăta un produs funcţional, a fost atins. Deşi designul este rudimentar, gândit de o companie cu resurse limitate de investit în dezvoltarea unui smartphone, FlexPai arată la ce ne putem aştepta din partea producătorilor de telefoane în ceea ce priveşte acest tip de dispozitive cu ecran pliabil.

În esenţă, este o tabletă Android cu ecran de 7.8” care se îndoaie de la jumătate. Royole FlexPai vine într-o carcasă din plastic care face cute în zona de îndoire şi nu revine complet la forma iniţială, perfect. Ecranul rămâne ondulat şi pare să fie lipsit de stabilitate atunci când este complet extins. Oficialii nu au spus nimic despre durabilitatea în timp a carcasei proiectată în grabă.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase