Home » Lumea digitală » Prezentarea lui Galaxy M, prima serie de telefoane Samsung cu ecran decupat

Prezentarea lui Galaxy M, prima serie de telefoane Samsung cu ecran decupat

Prezentarea lui Galaxy M, prima serie de telefoane Samsung cu ecran decupat
Publicat: 16.01.2019
Samsung s-a ferit anul trecut de design-ul cu „notch” şi chiar s-a lăudat cu faptul că telefoanele sale afişează toată imaginea, fără să îi lipsească părţi. În cadrul conferinţei pe care compania a ţinut-o la San Francisco toamna trecută însă, compania a dezvăluit noile sale display-uri Infinity-O, Infinity-V şi Infinity-U, fiecare decupând în alt stil panoul ecranului. Primele smartphone-uri Samsung cu „notch” şi ecran Infinity V vor fi modelele Galaxy M, care au primit primele imagini publice şi o dată de lansare.

Noua serie de dispozitive Galaxy M va ocupa treapta mid-range în oferta de smartphone a Samsung, ceva ce până de curând era dedicată seriei Galaxy J la nivel mondial. Aceasta va beneficia de un ecran cu decupaj în formă de picătură de apă pentru toate modelele sale şi va oferi funcţii în premieră pe care dispozitivele Samsung mai ieftine nu le ofereau până în prezent.

Imaginile de promovare pentru seria Galaxy M arată principalele trăsături ale telefoanelor. Ecranul va ocupa aproape toată partea frontală, cu o ramă subţire de jur împrejur, camera fiind singurul element distinctiv, fiind integrată în decupajul din ecran. Deasupra acesteia va fi amplasat difuzorul pentru apeluri.

Pe spatele lui, noul Galaxy M are un sistem dual-camera, primul de acest gen de pe dispozitivele mai ieftine ale companiei, cu un senzor cu obiectiv standard şi un al doilea senzor cu obiectiv ultra-wide. Senzorul de amprentă este şi el prezent pe spatele acestuia, poziţionat central-sus, în aceeaşi poziţie în care se găseşte această componentă pe o mare parte dintre smartphone-urile de medie. Ce poate fi observat într-una dintre imagini este prezenţa unui port USB Type-C pentru încărcare, dar şi a unui jack de 3,5 mm pentru căşti.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase