Home » Lumea digitală » Probleme cauzate de senzorul de amprentă al Galaxy S10

Probleme cauzate de senzorul de amprentă al Galaxy S10

Probleme cauzate de senzorul de amprentă al Galaxy S10
Publicat: 19.01.2019
Conform informaţiilor disponibile momentan, Galaxy S10 de la Samsung promite să ofere cea mai avansată tehnologie disponibilă pe smartphone-uri în acest an.Totuşi, se pare că accesoriile „clasice” pentru smartphone-uri precum protecţiile pentru ecran ar putea fi lăsate în urmă în favoarea unor noi calităţi. Potrivit unui producător de accesorii pentru smartphone-uri, Galaxy S10 nu va putea fi folosit cu folie pentru ecran, iar cauza o reprezintă senzorul pentru amprentă.

 

 

Spre deosebire de senzorul Symantec pentru deblocarea cu amprentă integrat în ecran de companiile chineze precum Vivo, Oppo sau Huawei, Samsung apelează la o altă soluţie. Producătorul din Coreea de Sud foloseşte un senzor produs de Qualcomm, cu ultrasunete pentru deblocarea telefonului. Acest lucru va duce la incompatibilităţi cu anumite protecţii pentru ecran nu vor fi compatibile cu Galaxy S10.

Conform Armadillotek, un producător de carcase şi folii pentru smartphone-uri, senzorul de amprentă de pe Galaxy S10 nu va funcţiona dacă se vor folosi accesoriile sale. Compania spune că a testat modele reale de Galaxy S10 în laboratoarele sale şi niciun ecran nu a putut fi deblocat atunci când exista o folie peste display. Compania va modifica produsul, astfel că husele sale vor fi livrate fără protecţie pentru suprafaţa de sticlă frontală.

Samsung a confirmat deja data de prezentare a Galaxy S10 pentru publicul larg, organizând evenimente de lansare în San Francisco şi Londra pe 20 februarie, cu doar câteva zile înainte de Mobile World Congress 2019.

Alte detalii pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase