Home » Lumea digitală » Surprizele cu care ar putea veni Apple pentru iPhone în 2019

Surprizele cu care ar putea veni Apple pentru iPhone în 2019

Surprizele cu care ar putea veni Apple pentru iPhone în 2019
Publicat: 23.01.2019
Noile telefoane ale Apple sunt opţiuni excelente, dar unii dintre voi ar putea sări peste iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR în favoarea modelelor din 2019 ale Apple, lăudate de zvonuri.

În septembrie, Apple a lansat două noi iPhone-uri. Unul este un succesor de 5,8 inci pentru iPhone X, numit iPhone XS. Celălalt este un iPhone mai mare decât X Plus, de 6,5 inci, numit iPhone Xs Max. Cel de-al treilea telefon al Apple este un model LCD mai ieftin, de 6,1 inci, numit iPhone XR. IPhone XR vine într-o varietate de culori şi poate fi găsit la un preţ mai mic.

IPHONE X PREŢ – OFERTE

Cei care abia aşteptaţi să vă luaţi un nou telefon aţi putea fi tentaţi să testaţi noile iPhone-uri Apple înainte de a vă cumpăra telefonul urmator. Alţii poate veţi dori să aşteptaţi cu răbdare recolta din acest an a iPhone-urilor.

Sunt probabil nouă luni de la primele zvonuri privind noutăţile iPhone din 2019, dar deja apar confirmări credibile privind ce va lansa Apple în acest an. Se spune că gigantul vrea să lanseze noi modele de iPhone Xs.

IPHONE X PREŢ – OFERTE

Noile telefoane iPhone ale companiei vor avea un nou procesor A13, o nouă setare a camerei, OLED (şi LCD). fără suport 3D Touch şi Apple Pencil.

Telefoanele Apple din 2019 se află încă în curs de dezvoltare, ceea ce înseamnă că planurile se pot schimba şi probabil se vor schimba înainte de a fi prezentate publicului, dar există deja câteva motive serioase pentru a vă gândi să aşteptaţi modelele din 2019.

În acest ghid vă vom lua motivele pentru a vă gândi la aşteptare.

„Breton” mai mic

Noile iPhone-uri noi folosesc un „breton” în partea de sus asemănătoare cu decupajul găsit pe iPhone X. Acesta găzduieşte senzori importanţi, dar atrage furia multor utilizatori de smartphone-uri datorită intruzivităţii sale.

IPHONE X PREŢ – OFERTE

Dacă nu sunteţi un mare fan al „bretonului” veţi dori să luaţi în considerare aşteptarea pentru modelele din acest an ani. Potrivit zvonurilor, există o şansă ca telefoanele iPhone din 2019 să fie dotate cu display-uri de la margine la margine. Cu alte cuvinte, nu va exista niciun decupaj pe partea frontală a telefonului. Zvonurile susţin că dispozitivele vor păstra în continuare Face ID, dar nu este clar cum va realiza Apple acest lucru fără crestătură. Chiar dacă Apple decide să păstreze decupajul pe noile modele iPhone din acest an, acesta ar putea fi mult mai mic decât pe loturile anterioare.

Apple Pencil Support

La un moment dat se părea că modelele iPhone 2018 vor primi Apple Pencil Support.  Zvonurile nu s-au adeverit, dar ele continuă să spună că acest lucru se va întâmpla în 2019.

Cameră puternică

Telefoanele iPhone din 2018 vin cu cele mai bune camere ale Apple, dar dacă upgrade-urile nu sunt suficiente, veţi dori să vă gândiţi să aşteptaţi schimbarea potenţială din 2019.

IPHONE X PREŢ – OFERTE

Zvonuri au subliniat în mod repetat o cu totul nouă setare pentru cameră. Acestea au sugerat că Apple ar putea face telefoane iPhone cu un sistem de trei camera în spate, cu senzor 3D avansat (pentru utilizarea cu Realitatea Augmentată) şi imagistică stereoscopică.

Adăugarea unui al treilea obiectiv ar permite Apple să livreze zoom optic 3X pe un iPhone pentru prima dată. Acest lucru le-ar permite utilizatorilor să mărească subiectul din vizorul camerei de fotografiat de până la trei ori, fără să se confrunte cu neclarităţi.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase