Prima pagină Lumea digitala

Acum se pot şterge mesajele trimise din greşeală pe Facebook Messenger

Cătălin Niţu 02.07.2019 | ● Vizualizări: 2209
Foto: arhiva     + zoom
Galerie foto (1)

Mulţi dintre utilizatorii Facebook Messenger s-au lovit probabil de problema trimiterii unui mesaj eronat către cineva din listă. Deşi multe servicii permit ştergerea mesajelor în cazul în care acesta a fost trimis din greşeală, aplicaţia de chat a Facebook-ului, nu permitea acest lucru. Însă, din 6 februarie, utilizatorul are la dispoziţie câteva minute pentru a şterge orice mesaj trimis către un prieten sau un grup.

Cea mai nouă versiune a aplicaţiei de pe mobil permite ştergerea oricărui mesaj trimis în ultimele 10 minute. Pentru a fi şters, este necesară doar apăsarea lungă pe mesajul pe care utilizatorul doreşte să îl şteargă şi să aleagă opţiunea „Remove for Everyone”/„Şterge pentru toată lumea”. Opţiunea veche, de a şterge mesajul doar pentru utilizatorul care a trimis, nu şterge mesajul şi din căsuţele altor utilizatori, scrie go4it.

Până acum, abilitatea de a şterge mesaje din căsuţele de chat era rezervată exclusiv CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg, care obişnuia să şteargă mesajele din conversaţiile celor pe care îi contacta prin intermediul platformei. Poziţia oficială a Facebook în legătură cu această situaţie a fost îmbunătăţirea securităţii.

Capacitatea de ştergere a mesajelor este disponibilă în browser, iOS şi Android şi necesită actualizarea aplicaţiei de mobil la ultima versiune din AppStore sau Google Play Store. Dacă actualizările sunt setate la automat, versiunea este probabil deja instalată.



 

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI