Home » Lumea digitală » Noi imagini ”neoficiale” cu Galaxy F, telefonul pliabil de la Samsung – FOTO

Noi imagini ”neoficiale” cu Galaxy F, telefonul pliabil de la Samsung – FOTO

Publicat: 08.02.2019
Lui Samsung i-a „scăpat” pe internet un clip de promovare în care apărea şi un concept de smartphone pliabil, anume Galaxy F, însă acesta apărea doar pentru câteva secunde, iar calitatea clipului nu era potrivită pentru un astfel de clip. Folosind aceste imagini şi câteva planuri scăpate pe internet, LetsGoDigital, o publicaţie olandeză care a mai realizat modele 3D cu telefoane nelansate în trecut, prezintă primele imagini cu ceea ce ar putea fi Samsung Galaxy F, primul telefon pliabil al companiei coreene.

Faţă de modelul butucănos cu display-uri mici şi ramă pronunţată în jurul acestora, modelul realizat de LetsGoDigital pare să fie mult mai rafinat, apropiat de ceea ce ne-am aştepta să vedem la un dispozitiv marga Samsung. Avem de a face cu două ecrane care acoperă complet suprafaţa dispozitivului atât la exterior, cât şi la interior, cât şi un corp relativ subţire, potrivit LetsGoDigital, preluat de go4it.

Se pare că cele două părţi ale dispozitivului nu au aceleaşi grosimi. Toată electronica ar putea fi găzduită în partea de jos (placa de bază, baterie, conectori şi camera foto), iar partea exterioară va găzdui doar ecranul mic şi jumătate din ecranul mai mare. Cele două părţi par a fi conectate printr-o balama.

Credit foto:  LetsGoDigital

Modelul nu pare să ia în calcul bucla ce se produce atunci când ecranul AMOLED este pliat, ceva ce s-a văzut deja pe dispozitivul Royole FlexPai. Există de asemenea posibilitatea ca Samsung să realizeze un artificiu de design care să „ascundă” acest spaţiu în interiorul telefonului, atunci când este pliat.

Răspunsurile la întrebările pe care le avem despre Galaxy F vor veni pe 20 februarie, când Samsung va prezenta pentru prima dată forma finală a telefonului.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase