Home » Lumea digitală » Nubia Alpha: Ceasul ce ar putea înlocui smartphone-ul

Nubia Alpha: Ceasul ce ar putea înlocui smartphone-ul

Publicat: 11.03.2019
Nubia Alpha: Ceasul ce ar putea înlocui smartphone-ul
Nubia, companie chineză care s-a desprins în urmă cu doar câţiva ani de ZTE, a anunţat la Mobile World Congress un nou produs. Nubia Alpha este o combinaţie între un ceas inteligent şi un smartphone, dispozitivul fiind echipat cu un ecran flexibil foarte înalt.

Dispozitivul va fi livrat în mai multe variante, însă cei care se mulţumesc cu funcţionalitatea de bază pe care o oferă Alpha, vor putea renunţa complet la smartphone.

Nubia Alpha nu este un concept tocmai nou. Compania chineză a prezentat primul concept al acestui dispozitiv în cadrul IFA 2018, unde acesta a fost privit cu scepticism. Nubia crede, însă,  că există o piaţă interesată de astfel de dispozitive mai puţin obişnuite. Preţul relativ scăzut al acestuia ar putea să ducă la câteva vânzări în rândul pasionaţilor de tehnologie nouă.

Hibridul între smartwatch şi telefon integrează un ecran flexibil OLED cu rezoluţie de 960 x 120 pixeli, panoul fiind dezvoltat de către compania Visionox, specializată în display-uri flexibile. Nubia Alpha este acum dispozitivul din gama wearables cu „cel mai mare ecran flexibil din lume”, conform producătorilor. Dispozitivul este rezistent la apă şi oferă un hardware pe care l-am mai întâlnit pe diverse ceasuri inteligente.

Continuarea pe Go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase