Home » Lumea digitală » Redmi Note 7 Pro a fost lansat oficial. Are un preţ mai mult decât accesibil

Redmi Note 7 Pro a fost lansat oficial. Are un preţ mai mult decât accesibil

Redmi Note 7 Pro a fost lansat oficial. Are un preţ mai mult decât accesibil
Publicat: 02.03.2019
În ciuda încadrării sale la gama mid-range, Redmi Note 7 Pro are dotări şi aspect care se apropie de modelele premium.

Comparat cu predecesorul său, Note 6 Pro, noul model schimbă finisajele metalice obţinute prin sablare cu suprafeţe din sticlă cu aspect iridescent şi ramă laterală finisată pentru a avea un aspect metalic. Designul prevede are unele inserţii metalice pentru şasiul carcasei aflat la interior, cu rol de întărire. Carcasa din sticlă şi metal are dimensiuni 159.2 x 75.2 x 8.1 mm. Telefonul un acumulator de 4000 mAh, ducând greutatea finală la 186 grame.

Are un LCD de 6.3 inch, decupat la partea de sus după modelul „picătură”. Acesta foloseşte rata de aspect 19.5:9 şi rezoluţie 2340×1080 pixeli. Deasupra ecranului găsim o cameră foto de 13MP, iar în spate găsim noua cameră foto echipată cu un senzor Sony IMX586 de 48MP, asistată cu un al doilea senzor de 5MP pentru aproximarea efectelor de profunzime.

Sistemul de operare este Android 9 Pie preinstalat. Xiaomi Redmi Note 7 Pro va putea comandat începând cu data de 13 martie în versiune de culoare Nebula Red, Neptune Blue, Space Black, toate având finisajul iridescent care îşi modifică aspectul în funcţie de lumina ambiantă.

Alte detalii pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase