Home » Lumea digitală » Au fost lansate Huawei P30 şi P30 Pro: specificaţii şi preţuri în România

Au fost lansate Huawei P30 şi P30 Pro: specificaţii şi preţuri în România

Au fost lansate Huawei P30 şi P30 Pro: specificaţii şi preţuri în România
Publicat: 28.03.2019
Huawei a anunţat în mod oficial noile sale smartphone-uri de top P30 şi P30 Pro, fiind printre cele mai aşteptate dispozitive mobile din lume. Sunt echipate cu hardware de top şi cu unele dintre cele mai performante camere foto de pe telefoane de până acum.

Cele două modele Huawei P30 şi P30 Pro au fost lansate pe 26 martie în toată lumea şi în toate cele patru variante.

Pre-comenzile înregistrate în perioada 26 – 2 aprilie la magazinele din România garantează că telefonul va fi livrat cu un ceas Huawei Watch GT bonus şi cu o garanţie extinsă de 90 de zile de la data achiziţiei pentru ecran în caz de accidente. Pentru a beneficia de garanţie, este necesară înregistrarea dispozitivului în programul HiCare. Pre-comenzile de la eMAG nu beneficiază de aceste bonusuri.

Huawei a utilizat o nouă tehnologie pentru redarea de sunet prin intermediul ecranului OLED pe modelul P30 Pro, ceva ce am mai văzut şi pe alte modele din ultima perioadă. Senzorul de amprentă din display este cu 30% mai rapid decât cel folosit pe modelul Mate 20 Pro.

Sticla care acoperă spatele telefoanelor are 9 straturi de culoare, care ajută la o mai bună protecţie împotriva şocurilor şi zgârieturilor.
 
Camera de pe Huawei P30 Pro este echipată cu un senzor RYYB (Red Yellow Yellow Blue), fiind prima care dispune de această tehnologie. Aceasta asigură mai multă lumină captată (cu până la 40%) decât în trecut. Senzorul este mai mare cu 125% decât cel de pe iPhone XS Max şi Galaxy S10 Plus. Aceste avantaje alături de diafragma de f/1.6 vor asigura o performanţă cu 25% mai bună în lumină slabă faţă de P20 Pro, iar cadrele vor fi mai clare atât pe camera principală, cât şi pe cea cu zoom, ambele fiind echipate cu stabilizare optică.
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase