Home » Lumea digitală » Cum ar putea arăta următorul telefon de top de la Huawei – VIDEO

Cum ar putea arăta următorul telefon de top de la Huawei – VIDEO

Cum ar putea arăta următorul telefon de top de la Huawei – VIDEO
Publicat: 04.04.2019
Huawei abia a anunţat noile modele de smartphone-uri high-end P30 şi P30 Pro, dar deja sunt mulţi care se gândesc la ceea ce urmează în materie de dispozitive mobile de top ale companiei. Huawei Mate 30 se anunţă a fi o serie extrem de capabilă, care va beneficia de un chipset Kirin mai avansat, sisteme de camere Leica noi şi probabil un design îmbunătăţit. Deşi momentan nu avem informaţii pe căi oficiale sau neoficiale despre cum ar putea arăta un Huawei Mate 30 sau Mate 30 Pro, există un clip de concept care imaginează modul „ideal” în care acesta ar putea fi realizat.

Canalul de YouTube ScienceAndKNowledge a realizat modele 3D pentru Huawei Mate 30 şi Mate 30 Pro, inspiraţia fiind o combinaţie între Mate 20 şi Galaxy S10. Având în vedere că dispozitivele prezentate în acest clip de concept folosesc tehnologii disponibile în acest moment pe piaţă, nu ar fi ieşit din comun ca rezultatul final să semene, scrie go4it.

Pentru Mate 30 Pro, design-ul general a fost păstrat de la Mate 20, cu sticlă curbată pe ambele margini şi culoare Twilight prezentă pe partea din spate. Spre deosebire de Mate 20 Pro însă, conceptul lui Mate 30 Pro propune eliminarea notch-ului din partea de sus a ecranului şi înlocuirea lui cu o perforare în ecran în colţul dreapta-sus, similar cu cel de pe Galaxy S10.

Totodată, sistemul de camere este inspirat de cel de pe Galaxy S10 şi S10+, cu cinci senzori aliniaţi pe orizontală, cu un blitz poziţionat în stânga. Find vorba despre un concept, nu se poate vorbi despre specificaţii, însă ar fi de aşteptat ca Huawei să folosească tehnologia pe care a prezentat-o săptămâna trecută pe Huawei P30 Pro şi să adauge ceva în plus.

Varianta Mate 20 propusă în acest clip sugerează că cele două dispozitive ar putea fi foarte similare, însă camera ar putea fi diferită. Diferenţele între P30 şi P30 Pro sunt acum în mare parte la capitolul cameră, deci nu ar fi tocmai ieşit din comun să vedem astfel de compromisuri pe un Mate 30 mai ieftin.

Totuşi, Mate 30 şi Mate 30 Pro nu vor arăta întocmai ca în aceste imagini. Huawei va continua cel mai probabil să experimenteze cu design-ul şi cu tehnologiile pe care le va integra în aceste dispozitive, până când va găsi formula „câştigătoare”, care să aducă un design atrăgător, performanţă de top şi posibilitatea de a livra toate acestea la un preţ în ton cu cel al concurenţei, sau chiar mai mic. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase