Home » Lumea digitală » Huawei P20, mai bine echipat decât P30 Lite

Huawei P20, mai bine echipat decât P30 Lite

Huawei P20, mai bine echipat decât P30 Lite
Publicat: 18.05.2019
Spre diferenţă de anii trecuţi, Huawei a lansat ultimul model din seria P30 mai târziu, sub forma lui P30 Lite.

Se pare însă că acesta nu va fi singurul dispozitiv de buget din această gamă pe care compania îl lansează în 2019. Noi imagini şi informaţii scăpate pe internet sugerează că în viitorul foarte apropiat, un smartphone numit Huawei P20 Lite (2019) va fi lansat, acesta oferind hardware şi mai modern şi pentru prima dată pe un dispozitiv de medie al companiei, patru camere foto.

Huawei P20 Lite (2019) nu este un concept tocmai nou. Compania a lansat şi în 2017 variante noi pentru P8 Lite şi P9 Lite, similare în dotări cu varianta P10 Lite lansată în acel an alături de smartphone-urile premium Huawei. În cazul noului model de P20 Lite însă, acesta pare să fie mai atrăgător chiar şi decât P30 Lite, chiar dacă în mare parte cele două dispozitive sunt foarte similare în materie de hardware.

Ce putem observa imediat din fotografiile scăpate pe internet cu P20 Lite (2019) este faptul că pe partea din faţă, Huawei foloseşte un display perforat, similar cu cel de pe Honor View 20, camera foto frontală fiind poziţionată în colţul din stânga-sus. Apoi, pe partea din spate, telefonul nu beneficiază de trei camere, asemeni P30 Lite, ci de patru. Senzorul principal ar trebui să ofere o rezoluţie de 24 megapixeli, în timp ce cea de-a patra cameră este probabil echipată cu un senzor de adâncime, sau poate chiar un senzor Time of Flight, similar cu cel de pe P30 Pro.

Continuarea în Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase