Home » Lumea digitală » Cum arată Mate 30 Pro într-o fotografie neoficială

Cum arată Mate 30 Pro într-o fotografie neoficială

Cum arată Mate 30 Pro într-o fotografie neoficială
Publicat: 06.07.2019
La numai câteva zile după ce am văzut o fotografie care prezenta ceea ce pare a fi sticla de pe spatele noului Huawei Mate 30 Pro, primim şi prima fotografie care ar putea să ne arate cum arată spatele telefonului odată ce este finisat şi montat pe telefon.

Spre diferenţă de Mate 20 Pro de anul trecut, design-ul propus de această imagine pentru Mate 30 Pro integrează camera într-un cerc. Aceasta este echipată nu cu trei, ci cu patru senzori, cât şi cu un blitz, acestea fiind dispuse în formă X. Este greu de intuit pentru ce ar putea fi folosită cea de-a patra cameră, întrucât Huawei a integrat pe telefoanele sale recente atât camere pentru adâncime, camere TOF, dar şi camere macro dedicate ca soluţie în plus pe lângă deja „clasicele” zoom şi ultra-wide. Cel mai probabil însă, Mate 30 Pro va păstra majoritatea elementelor foto/video de la P30 Pro, actualizând însă hardware-ul intern.

Imaginea mai sugerează şi faptul că Mate 30 Pro ar putea fi un smartphone cu margini mai puţin curbate decât generaţia precedentă, panoul din sticlă fiind mai degrabă similar cu cel de pe smartphone-urile din seria Galaxy Note de la Samsung. De asemenea, poate fi observată lipsa unui jack pentru căşti, în partea de jos fiind integrat un simplu port USB Type-C.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase