Home » Lumea digitală » Shoelace este o nouă reţea de socializare de la Google

Shoelace este o nouă reţea de socializare de la Google

Shoelace este o nouă reţea de socializare de la Google
Publicat: 15.07.2019
Reţeaua de socializare Google+ a fost închisă în această primăvară, marcând recunoaşterea eşecului gigantului online în acest domeniu. Se pare însă că Google nu renunţă însă la ideea de a crea un astfel de serviciu, anunţând Shoelace.

Spre diferenţă de Facebook sau Twitter, Shoelace (şiret de pantof) se concentrează pe evenimente, nu pe distribuirea de link-uri, fotografii sau clipuri video.

Noua reţea de socializare a fost dezvoltată de Area 120, o echipă care se ocupă cu proiecte experimentale în cadrul Google şi încurajează întâlnirea între utilizatori în persoană, fiind mai degrabă o reţea pentru cei care locuiesc într-o anumită zonă. De altfel, obiectivul aplicaţiei este să creeze comunităţi şi să ajute utilizatorii care se mută în oraşe noi să descopere activităţi. Descrierea oficială a aplicaţiei spune:

 „Shoelace este o aplicaţie mobilă care ajută persoanele să se conecteze cu alţii cu interese comunie prin activităţi în persoană. Este grozavă pentru cei care s-au mutat de curând în oraşe noi şi caută să cunoască persoane care locuiesc în zonă”.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase