Home » Lumea digitală » Cât de rezistent este Oppo Reno, cel mai elegant smartphone din oferta producătorului chinez

Cât de rezistent este Oppo Reno, cel mai elegant smartphone din oferta producătorului chinez

Cât de rezistent este Oppo Reno, cel mai elegant smartphone din oferta producătorului chinez
Publicat: 17.07.2019
Disponibil în două variante, una cu şi una fără cameră cu zoom 10x, Oppo Reno atrage atenţia cu designul ciudat al camerei frontale.

Modelul standard Oppo Reno este un dispozitiv mid-range premium, similar cu dispozitivele de top din trecut ale companiei. Vorbim despre o configuraţie hardware cu ecran OLED de 6,4”, chipset Snapdragon 710 şi variante cu 6 sau 8 GB RAM, cu 128 sau 256 GB spaţiu de stocare intern.

Oppo Reno 10x Zoom Edition este un dispozitiv premium din toate punctele de vedere, în contrast. Acesta integrează chipset-ul Snapdragon 855, un ecran de 6,65” şi un sistem de camere îmbunătăţit, care beneficiază de camera periscopică prezentată la MWC, care permite mărirea de 10 ori a subiectului fotografiat. Ambele modele beneficiază de slot microSD pentru extinderea spaţiului de stocare.

În ce priveşte designul carcasei, cele două variante sunt asemănătoare, cu mici diferenţe sesizabile în zona camerei foto. În cazul de faţă, carcasa variantei Oppo Reno fără zoom optic ar putea fi mai rezistentă la testul de îndoire, dimensiunile ceva mai compacte ajutând rigidizarea carcasei.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase