Home » Lumea digitală » WhatsApp testează opţiunea prin care ar putea fi trimise mesaje care se şterg odată ce sunt citite

WhatsApp testează opţiunea prin care ar putea fi trimise mesaje care se şterg odată ce sunt citite

WhatsApp testează opţiunea prin care ar putea fi trimise mesaje care se şterg odată ce sunt citite
Publicat: 03.10.2019
WhatsApp va permite trimiterea de mesaje care se „autodistrug” după ce sunt citite.

WhatsApp testează o nouă opţiune pentru trimiterea de mesaje care se „autodistrug” după o perioadă de timp predefinită, sau după ce sunt citite de persoana căreia îi sunt adresate.

Numită “disappearing messages”, funcţionalitatea este menţionată începând cu versiunea 2.19.275 a aplicaţiei de Android, însă nu apare pentru toţi utilizatorii.

Opţiunea pentru mesaje care dispar fără urmă la ceva timp după ce sunt trimise ar putea fi utilă oricui doreşte să transmită informaţii importante pe WhatsApp, fără riscul ca altcineva să afle conţinutul discuţiei căutând în istoricul de mesaje.

Introdus de ceva timp pentru rivalul Telegram, dar şi serviciul Gmail, suportul pentru trimiterea de mesaje cu durată de valabilitate limitată în timp pare să intre în pachetul standard de facilităţi al aplicaţiilor de mesagerie, ajutând utilizatorii care doresc să prevină interceptarea conversaţiilor private.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase