Home » Lumea digitală » Netflix introduce funcţia de control a vitezei de redare

Netflix introduce funcţia de control a vitezei de redare

Netflix introduce funcţia de control a vitezei de redare
Publicat: 02.11.2019
Netflix testează o funcţie care permite utilizatorilor să scurteze timpul de vizionare fără să rateze nici o secvenţă din film.

Netflix vine în ajutorul celor care doresc să-şi gestioneze mai eficient timpul de vizionare, introducând noi reglaje pentru ajustarea în timp real a vitezei de redare.

Folosind opţiunea pentru viteză variabilă putem depăşi momentele plictisitoare din filme, sau savura pe îndelete cele cu adevărat interesante, ajustând viteza de redare între 0.5x şi 1.5x din viteza normală.

Testată deocamdată la scară restrânsă cu utilizatori ai aplicaţiei Netflix pentru Android, ajustarea vitezei de redare a fluxului video este corelată cu viteza coloanei sonore, însă procesarea este realizată păstrând timbrului vocal aproximativ neschimbat.

În mod predictibil, opţiunea care permite utilizatorilor să urmărească pe repede-înainte calupuri întregi de episoade din serialele preferate nu este primită cu entuziasm de marile studiouri de film, care o descriu drept un act de distrugere la adresa creaţiei artistice.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase