Home » Lumea digitală » POCO X2 va fi cel mai ieftin telefon cu patru camere foto

POCO X2 va fi cel mai ieftin telefon cu patru camere foto

POCO X2 va fi cel mai ieftin telefon cu patru camere foto
Publicat: 09.02.2020
Noul POCO X2 pare să fie un simplu rebranding pentru modelul Redmi K30 4G, cu acelaşi design şi aceleaşi specificaţii hardware.

Cel de-al doilea telefon POCO a fost în sfârşit lansat, după aproape doi ani de aşteptare de la originalul POCOPHONE F1. Noul POCO X2 pare să fie un simplu rebranding pentru modelul Redmi K30 4G, cu acelaşi design şi aceleaşi specificaţii hardware, la un preţ extrem de mic pentru ceea ce oferă. Desigur, telefonul debutează momentan în India, după care probabil că va fi lansat şi în restul lumii. Probabil ca preţul să crească puţin odată cu tranziţia în Europa.

Dacă aţi văzut până acum o fotografie cu modelul Redmi K30 de la Xiaomi, singura diferenţă notabilă între acel model şi POCO X2 pare să capacul de pe spate, care acum are doar sigla POCO în locul celei Redmi. În rest, avem acelaşi telefon cu ecran perforat în colţul din dreapta-sus, o cameră foto cu patru senzori pe spate şi software-ul MIUI „la bord”.

Totuşi, telefonul este construit din materiale premium, în ciuda preţului redus. Este vorba despre panouri de sticlă pe ambele părţi, o ramă metalică între ele şi culori atractive, care fac efecte de reflexie în lumină.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase