Home » Lumea digitală » Cum arată şi cât costă cel mai scump frigider pe care poţi să-l cumperi

Cum arată şi cât costă cel mai scump frigider pe care poţi să-l cumperi

Cum arată şi cât costă cel mai scump frigider pe care poţi să-l cumperi
Publicat: 10.04.2020
Acest frigider este construit la comandă şi poate costa în jur de 41.000 de dolari.

Frigiderele sunt o parte importantă vieţilor noastre la care nu ne gândim foarte mult şi asta deoarece în ultimele decenii au devenit un element comun în majoritatea caselor. Totuşi, inventarea acestora şi, mai important, „democratizarea” accesului la acestea transformând în mod fundamental modul în care ne hrănim. 

Deşi majoritatea dintre noi ne concentrăm pe detalii legate de preş, dimensiuni, consumul de energie electrică sau capacitatea de depozitare atunci când ne alegem ne alegem un frigider şi o mare parte parte a pieţei este orientată în această direcţie, trebuie să precizăm că unele companii se orientează în direcţia opusă. Astfel, unele companii pun la vânzare frigidere care pot costa mai mult decât o maşină, una dintre aceste companii este Meneghini, care produce un frigider care costă 41.000 de dolari, notează Home Stratosphere.

Meneghini La Cambusa este un frigider cu trei uşi care are 218,5 centimetri înălţime, 249 de centimetri lăţime şi 63 centimetri adâncime; aceste dimensiuni oferă un spaţiu de depozitare de 334 litri.

Compania care vinde acest model explică faptul că preţul acestui frigider depinde de „accesoriile” pe care clienţii vor să le adauge acestuia; în oferta companiei se numără: ecrane LCD, un aparat de cafea, un cuptor cu microunde, un cuptor cu mai multe funcţii şi un cuptor cu aburi. De asemenea, pe uşile frigiderului pot fi depozitate 100 de litri de băuturi.

Citeşte şi:

Frigiderul inteligent care poate deveni ”cel mai bun prieten al omului”, fiind capabil să comande bere – VIDEO

Alimentele care nu ar trebui ţinute niciodată în frigider

Cât pot fi ţinute alimentele în frigider şi cum se poate evita risipa de mâncare din perioada sărbătorilor de iarnă

De ce nu trebuie păstrate nectarinele în frigider

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase