Home » Lumea digitală » Tinder adaugă opţiune live video pentru flirt one-on-one cu ispitele pe care chiar vrei să le agăţi

Tinder adaugă opţiune live video pentru flirt one-on-one cu ispitele pe care chiar vrei să le agăţi

Tinder adaugă opţiune live video pentru flirt one-on-one cu ispitele pe care chiar vrei să le agăţi
Publicat: 11.05.2020
Ţinând pasul cu compeţiţia, Tinder adaugă opţiune live video pentru flirt one-on-one între utilizatorii reţelei de dating.

Proprietarul Tinder Match Group dezvăluie că aplicaţia sa de mobil va ava în curând şi opţiune de chat live video, disponibilă deocamdată doar în modul one-on-one, administratorii dorind să evite pe cât posibil proliferarea serviciilor de videochat în cadrul reţelei de dating.

Probabil că actuala pandemie COVID-19 va ajuta reţeaua să-şi crească numărul de participanţi, opţiunea live video venind doar să ajute interacţiunile la distanţă între utilizatori.

Fără îndoială, adăugarea suportului pentru videochat va fi una dintre cele mai importante adiţii din istoria reţelei de dating, transformând Tinder dintr-o platformă axată pe socializare indirectă, cu poze de profil şi descrieri alese cu grijă, într-un mediu mult mai dinamic unde poţi comunica direct şi imediat cu persoanele de care eşti interesat.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase