Cum vrea să lupte Apple cu Disney și Netflix pe piața serviciilor de streaming?

30 05. 2020, 11:02

Lansată anul trecut ca o soluție premium pentru acces la producții originale, platforma Apple TV + avea o „mică” problemă care i-a pus pe gânduri pe fanii Netflix și Amazon.

Procedând la fel ca și cu oferta smartphone, Apple a investit masiv în crearea de conținut premium la care utilizatorii să aibă acces exclusiv prin platforma Apple TV+, oficialii companiei crezând că astfel vor crea același tip de dependență care 30 în ecosistemul de servicii Apple. Numai că Apple a omis un detaliu esențial, anume că Apple TV+ reprezintă doar o nouă opțiune apărută într-o piață dominată deja de giganți precum Netflix și Amazon, iar clienții acestora au deja preferințe și așteptări bine conturate.

Așa se facă că, puți în situația de a plăti pentru acces premium la conținut cu care nu erau familiarizați deja, fără garanția de a putea vedea seriale și filme populare pe alte platforme, mulți dintre potențialii clienți au ajuns la concluzia că nu-și pot justifica costul suplimentar, Apple TV+ apărând ca o opțiune extra-premium al cărei cost se adaugă platformelor existente.

Citește continuarea pe Go4it!

Netflix, mai puține probleme tehnice raportate comparativ cu  platformele rivale

Netflix adaugă o funcţie mult aşteptată de fani în aplicaţia de Android

Disney+ pregăteşte un serial inspirat din universul Star Wars, centrat pe personaje feminine

Disney+, cel mai nou serviciu de streaming. O serie de documentare National Geographic, printre programele care pot fi vizionate