Home » Lumea digitală » Apple amână lansarea în producţie a iPhone-urilor de top

Apple amână lansarea în producţie a iPhone-urilor de top

Apple amână lansarea în producţie a iPhone-urilor de top
Publicat: 01.05.2020
Apple va amâna cu circa o lună lansarea în producţie a iPhone-urilor sale de top în acest an, pentru că pandemia de COVID - 19 a redus cererea globală şi a perturbat producţia în Asia.

Presa de specialitate precizează că Apple va lansa în acest an patru noi modele iPhone 12, un model de 5,4 inci, unul de 6,7 inchi şi două modele de 6,1 inch. Liniile actuale iPhone 11 şi iPhone 11 Pro sunt dotate cu display-uri de 5,8 inchi, 6,1 inchi şi 6,5 inchi.

Întârzierea producţiei înseamnă că estimările Apple pentru sfârşitul anului au scăzut, întrucât mai multe comenzi sunt împinse în 2021. Raportul spune că Apple şi-a redus estimările de producţie pentru perioada iulie-decembrie cu până la 20 %.

iPhone 12 va avea un design actualizat şi capabilităţi 5G. Modelele de înaltă calitate iPhone 12 vor avea, de asemenea, senzorul de scaner LiDAR văzut prima dată pe iPad Pro 2020, pentru a îmbunătăţi aplicaţiile de realitate augmentată. Noile telefoane vor avea şi cel mai recent procesor Apple A14.

Wall Street Journal nu este prima publicaţie care raportează întârzierile. Numai săptămâna trecută, analistul Apple Ming-Chi Kuo a spus că iPhone 12 este întârziat cu o lună în urmă. Deoarece inginerii Apple nu pot zbura în China acum, Apple a mutat procedurile de verificare la distanţă, dar operaţiunile necesită mai mult timp decât în ​​condiţii normale.

Amînarea producţia în masă nu înseamnă neapărat că va fi întârziată şi data lansării telefonului, dar este un bun indicator al acesteia.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase