Oppo a decis folosirea încărcării rapide pentru telefoanele produse de anul viitor

13 06. 2020, 13:00

Oppo anunță acum o nouă versiune a standardului proprietar pentru incarcare rapida SuperVOOC, care ridică la 80W puterea furnizată prin cablul USB-C.

Menită să adreseze o limitare a tehnologiei Li-ion de care ne lovim în mod constant, tehnologia de incarcare rapida adoptată într-o formă sau alta de producătorii smartphone țintește scurtarea timpului de așteptare la încărcare, ajutând utilizatorii să treacă mai ușor peste problema autonomiei bateriei. Problema este că în campaniile de marketing se menționează doar avantajele timpului de așteptare mult redus, producătorii omițând să vorbească și despre impactul acestor tehnologii asupra longevității bateriei.

Pe dispozitivele din generația actuală, precum Ace2, Find X2 și X2Pro, Oppo folosește standardul SuperVOOC 2.0, capabil să livreze puteri de până la 65W. Producătorul folosește și un branding alternativ – SuperDart Flash Charge, întâlnit pe modelul  Realme X50 Pro. Înzestrate cu circuite de alimentare supradimensionate, fiecare din aceste dispozitive poate oferi o încărcare parțială a acumulatorului în aproximativ 30 de minute.

Citește continuarea pe Go4it!

Oppo X2 Pro sparge mai multe recorduri

Tehnologia ”3D waterfall” testată de către producătorul chinez Oppo

Oppo demonstrează un nou tip de ecran cu margini curbate, care elimină nevoia pentru butoane laterale

Cât de rezistent este Oppo Reno, cel mai elegant smartphone din oferta producătorului chinez