Home » Lumea digitală » Oppo X2 Pro sparge mai multe recorduri

Oppo X2 Pro sparge mai multe recorduri

Oppo X2 Pro sparge mai multe recorduri
Publicat: 12.03.2020
Oppo X2 Pro are cea mai bună cameră, cel mai bun ecran şi încărcare foarte rapidă.

Săptămâna trecută, producătorul chinez Oppo a lansat noile modele X2 şi X2 Pro, noile sale „flagship-uri” pentru anul 2020 şi totodată telefoanele care ar trebui să propulseze acest brand în rând cu alte companii din segmentul premium. Se pare însă că acestea nu sunt doar telefoane foarte bine dotate, ci sunt şi foarte performante, modelul Oppo X2 Pro stabilind mai multe recorduri, cu care Oppo nu se sfieşte să se laude.

Acesta este unul dintre puţinele smartphone-uri echipat cu Snapdragon 865 de pe piaţă, deci este greu să stabilim care este cea mai performantă implementare de până acum, însă scorul de 637.099 puncte în testul AnTuTu sugerează că Oppo Find X2 Pro a reuşit să spargă toate barierele de performanţă pe care le aveam până acum pe piaţa de telefoane mobile.

Totodată, Oppo X2 Pro este primul dispozitiv de pe piaţă livrat cu un ecran cu rezoluţie QHD+ şi refresh rate de 120 Hz, care a reuşit să surprindă chiar şi echipa DisplayMate, care i-a acordat un scor A+, cel mai mare posibil, acest model doborând 12 recorduri anterioare. 

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase