Home » Lumea digitală » ZTE Blade A3 Prime are bateria detașabilă

ZTE Blade A3 Prime are bateria detașabilă

ZTE Blade A3 Prime are bateria detașabilă
Publicat: 15.06.2020

Faptul că producătorul ZTE lansează Blade A3 Prime, care permite schimbarea bateriei, este ceva cu adevărat surprinzător.

Apple a venit în 2007 cu o idee nemaivăzută până atunci în domeniul telefoanelor mobile. Compania nu oferea posibilitatea de a schimba bateria. Alte companii au râs atunci și chiar au folosit această capabilitate drept factor diferențiator. În timp însă, toate au ajuns la aceeași concluzie. Pentru a crea un dispozitiv cât mai compact și cât mai bine protejat de factori externi, bateria trebuie să fie „sigilată” la interior.

Un telefon cu baterie detașabilă în 2020

ZTE a lansat acest model în SUA, producătorul fiind unul dintre puținii din China care încă activează pe piața americană cu volume mari. Surprinzător la ZTE Blade A3 Prime, în afară de capacul detașabil care permite schimbarea bateriei, este și prețul. Telefonul costă numai 100 de dolari americani. Acesta va intra inclusiv la operatorii americani, nu doar în magazinele de specialitate.

Desigur, configurația telefonului este foarte limitată din punct de vedere al performanței. Vorbim despre un chipset MediaTek Helio A22, 2 GB memorie RAM și un ecran „mic” pentru zilele noastre de 5,45”. Ecranul este de asemenea bazat pe tehnologia LCD, deci o soluție de buget, cu ecran HD. Bateria care poate fi scoasă are capacitate de 2.660 mAh, iar camerele foto au rezoluție de 8 mp pe spate și 5 megapixeli pe față.

Citește continuarea pe Go4it!

Uniunea Europeană ar putea obliga producătorii de telefoane să permită schimbarea bateriei

Husa de protecţie oficială pentru iPhone 11 promite creşterea cu până la 50% a autonomiei bateriei

În 2020 Samsung va lansa un telefon care permite schimbarea bateriei

Încărcarea wireless afectează durata de viaţă a bateriei telefonului

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase