Home » Lumea digitală » Ce telefoane Huawei vor primi EMUI 10.1?

Ce telefoane Huawei vor primi EMUI 10.1?

Ce telefoane Huawei vor primi EMUI 10.1?
Publicat: 19.06.2020

Huawei a lansat odată cu seria P40 din primăvară și o nouă versiune de EMUI: 10.1.

Aceasta aduce câteva noutăți importante la nivel de funcționalitate, însă momentan nu este prezentă decât pe foarte puține dispozitive. Compania a anunțat deja planuri pentru lansarea EMUI 10.1 în China, însă până în prezent, utilizatorii din alte țări nu știau dacă telefonul lor este sau nu pe lista de dispozitive compatibile. Iată care sunt telefoanele Huawei care vor primi update la cea mai nouă versiune EMUI.

Interfața EMUI 10.1 de la Huawei, bazată pe Android 10

EMUI 10.1 nu este doar o simplă interfață pentru Android 10. În spatele acesteia rulează multe servicii și funcționalități exclusive Huawei, sau care sunt dezvoltate drept alternative la cele incluse de Google. De altfel, și Samsung cu One UI procedează într-un mod similar. Ba chiar atât Huawei cât și Samsung și alți producători, integrează în interfețele lor funcții noi chiar înainte ca acestea să ajungă în versiunea oficială de Android.

Astfel, faptul că poți înregistra conținutul ecranului în format video, sau că poți face un screenshot lung în timp ce parcurgi o pagină nu sunt străine utilizatorilor de Huawei. Toate noutățile pe care seria P40 le-a adus la nivel software, vor fi acum prezente și pe modelele mai vechi de dispozitive produse de Huawei.

Pe listă putem regăsi dispozitive lansate în ultimii doi ani, atât din familiile P, Mate sau Nova, cât și tablete MatePad și MediaPad. Nu în ultimul rând, în listă se regăsesc câteva modele Honor, care vor primi această interfață sub numele Magic UI 3.1.

Citește continuarea pe Go4it!

Huawei va putea colabora cu companiile americane în domeniul tehnologiilor 5G

Huawei, acuzat că a încercat să compromită nucleul Linux cu un patch rău intenţionat

Huawei lansează P30 Pro New Edition cu servicii Google

Huawei a găsit o alternativă pentru Windows 10, pe care o va folosi pe PC-urile proprii

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase