Home » Lumea digitală » Producătorul de chatboți Druid anunță începerea expansiunii internaţionale, după semnarea acordului global cu UiPath

Producătorul de chatboți Druid anunță începerea expansiunii internaţionale, după semnarea acordului global cu UiPath

Publicat: 19.07.2020
Producătorul de chatboți Druid anunță începerea expansiunii internaţionale, după semnarea acordului global cu UiPath
Sursa foto: Pixabay

Producătorul de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise Druid anunţă începerea expansiunii internaţionale pe pieţe din Europa, Middle East, Australasia şi Statele Unite, în urma semnării acordului global cu UiPath.

Prin acest acord, UiPath vinde şi integrează global tehnologia conversaţională Druid în prima platformă de hiperautomatizare din lume.

Druid a semnat un parteneriat cu Microelectronic Australia, companie care de peste 45 de ani oferă soluţii software şi servicii către segmentul bancar, retail şi guvernamental din Australia, Noua Zeelandă şi Pacificul de Sud. În Marea Britanie, Enterprise RPA, unul dintre principalii furnizori de automatizări complexe şi soluţii bazate pe inteligenţă artificială către clienţi din Europa, dar şi Tquila Automation, vor livra soluţiile Druid integrate cu procese automatizate prin roboţi UiPath.

Druid, companie de tehnologie conversaţională AI

În Emiratele Arabe Unite, Kognetic va adopta tehnologia Druid integrată în proiectele de automatizare destinate proceselor specifice din Utilităţi, Retail, Asigurări şi Resurse Umane, în timp ce pe piaţa din US, Confiance Group va colabora cu Druid în adăugarea de abilităţi conversaţionale în proiectele proprii de automatizare.

“Suntem încă la început, şi deja numărul ridicat de demonstraţii a capabilităţii platformei Druid arată interesul general asupra tehnologiei pe care o construim, dar şi forţa unui partener global de talia UiPath” a spus Liviu Drăgan, CEO Druid. „O dată cu lansarea operaţiunilor în Statele Unite, în următoarele luni, mă aştept să consolidăm rapid structura internă şi să accelerăm expansiunea internaţională prin atragerea de noi runde de finanţare.”

Ce clienți are Druid, după mai puţin de 2 ani de la lansare

Druid este o companie de tehnologie conversaţională AI care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise. Prin integrarea cu roboţi UiPath, Druid permite automatizarea unor procese complexe în care sistemele informatice schimbă informaţii cu utilizatori umani. În mai puţin de 2 ani de la lansare, Druid are deja clienţi ca Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, BRD Finance, Alpha Bank, Idea Bank, Orange, Asirom, Groupama, Provident, ProTV, Carrefour, iStyle, Profi, ALTEX, Dacris, FAN Courier, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona, Servier sau Librăriile Cărtureşti, scrie Mediafax.

UiPath este primul unicorn de origine română, evaluat recent la peste 10 miliarde de dolari, furnizor de soluții Robotic Process Automation, care permit fiecărei organizații să-și extindă operațiunile de afaceri digitale.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase