Home » Lumea digitală » WhatsApp introduce o nouă funcție

WhatsApp introduce o nouă funcție

WhatsApp introduce o nouă funcție
Publicat: 30.07.2020

WhatsApp a trecut la faza de testare cu o nouă funcție care permite configurarea aceluiași cont/număr de utilizator pe mai multe dispozitive.

Probabil, cea mai importantă limitare a platformei de socializare, restricția privind asocierea identității utilizatorului cu un dispozitiv anume, pare că va fi eliminată în curând. La fel ca Facebook Messenger şi alte aplicaţii de mesagerie, clientul WhatsApp va putea fi setat cu acelaşi cont de utilizator pe mai multe dispozitive. Probabil că numărul de telefon va avea în continuare un rol important, utilizatorii primind un cod de securitate care să fie tastat pe dispozitivul suplementar asociat contului de WhatsApp.

Schimbare binevenită pentru fanii WhatsApp care dețin mai multe telefoane mobile

În forma actuală, autentificare într-un cont de WhatsApp cu numărul de mobil cauzează delogarea automată de pe dispozitivul folosit anterior. Deşi este bună din punct de vedere al securităţii, măsura complică viaţa celor care folosesc dispozitive multiple, cum ar fi smartphone-ul pe timpul zilei şi tableta când sunt acasă, procesul de autentificare prin reintroducerea numărului de telefon şi a codului de securitate recepţionat pe telefon trebuind repetat la fiecare schimbare a dispozitivului. Tot din motive de securitate, în prezent trebuie să aştepţi 24 de ore după ce te-ai logat pe WhatsApp cu un alt dispozitiv, dacă vrei să revii la cel folosit anterior.

Citește continuarea pe Go4it!

Facebook și WhatsApp anunță că nu vor oferi informații despre utilizatorii lor Guvernului din Hong Kong

Mare atenţie! WhatsApp îţi poate face mari probleme. Funcţia care îţi face numărul de telefon public pe Google

Mesajul primit pe Whatsapp care te poate lăsa fără bani în cont dacă eşti credul

Hackerii devin mai inventivi. Cum poţi rămâne fără contul de WhatsApp şi să îţi pui prietenii şi familia în pericol

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase