Apar primele imagini cu Galaxy Z Fold 2 5G

01 08. 2020, 16:00

Samsung păre să aibă o reală problemă cu scurgerile de informații, de data aceasta fiind vrba de imagini oficiale cu Galaxy Z Fold 2 5G.

Cu aproape o săptămână rămasă până la evenimentul oficial de lansare, Galaxy Z Fold 2 5G păstrează tot mai puține secrete de oferit, Samsung părând să aibă o reală problemă cu scurgerile de informații.

De data aceasta nu este vorba de un angajat indisciplinat, fotografiind un exemplar Galaxy Z Fold 2 proaspăt ieșit de pe linia de asamblare, ci imagini de presă de foarte bună calitate, aparent, randări oficiale pregătite de Samsung pentru anunțul de lansare.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G – evoluție, nu revoluție

Din nou, întâlnim cele două versiuni de culoare Mystic Bronze și Mystic Black, confirmând cu și mai multă încredere detalii esențiale precum aplicarea unei perforații și pentru ecranul interior, înlocuind decupajul din lateral nu tocmai potrivit pentru un telefon premium.

Și ecranul exterior pare mult îmbunătățit, Samsung reușind să-i mărească suprafața de afișare prin folosirea unei rame laterale și mai îngustă, care păstrează aceeași lățime pe tot conturul ecranului. Și aici găsim o cameră frontală aplicată în spatele ecranului perforat, zvonurile indicând un model cu rezoluție și performanțe identice camerei foto plasată deasupra ecranului principal, încât utilizatorii să nu fie nevoiți să aleagă între una sau alta.

Citește continuarea pe Go4it!

Galaxy Fold 2 și Galaxy Note20 vor fi lansate împreună

Samsung schimbă producătorul ecranelor pentru Galaxy S21

Samsung lansează noua linie de telefoane Galaxy S20

Samsung anulează Galaxy S20+ 5G, telefonul dedicat Jocurilor Olimpice