Home » Lumea digitală » Galaxy Fold 2 și Galaxy Note20 vor fi lansate împreună

Galaxy Fold 2 și Galaxy Note20 vor fi lansate împreună

Galaxy Fold 2 și Galaxy Note20 vor fi lansate împreună
Publicat: 21.07.2020

Samsung a confirmat că modelul  Galaxy Fold 2 va avea lansarea comună cu  modelul Galaxy Note20, în cadrul evenimentului Unpacked.

Începuseră să circule zvonuri despre faptul că modelul Galaxy Fold 2 ar putea întârzia. În timp ce acest lucru ar putea fi în continuare adevărat, telefonul va fi însă dezvăluit în mod oficial foarte curând. Samsung a confirmat că modelul  Galaxy Fold 2 avea lansarea comună cu  modelul Galaxy Note20, în cadrul evenimentului Unpacked de pe 5 august 2020. Din păcate, nu avem alte detalii noi despre acesta.

Samsung confirmă că lansarea Galaxy Fold 2 va avea loc în curând

Samsung a publicat pe contul său de Twitter un clip scurt prin care sugerează că va prezenta un nou smartphone cu ecran pliabil. Mesajul publicat este „A new look unfolds”, iar clipul dezvăluie un fluture, simbolul modelului Galaxy Fold original.

Nu avem prea multe detalii noi despre telefon, dar chiar și acest mesaj scurt poate să arate câte ceva nou. De exemplu, faptul că în clip vedem din nou acea culoare „Mystic Brown”, pe care am văzut-o în leak-urile cu Galaxy Note20 Ultra, dar și în clipul care anunța evenimentul Unpacked de pe 5 august, sugerează că noul Galaxy Fold 2 va fi livrat de asemenea în această nuanță de culoare.

Citește continuarea pe Go4it!

Cum ar arăta Galaxy Fold 2 de la Samsung?

Galaxy Note 20 ar putea fi mai mare decât Note 10

Samsung schimbă producătorul ecranelor pentru Galaxy S21

Galaxy Fold Lite de la Samsung ar putea fi cel mai ieftin telefon pliabil

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase