Home » Lumea digitală » Samsung anulează Galaxy S20+ 5G, telefonul dedicat Jocurilor Olimpice

Samsung anulează Galaxy S20+ 5G, telefonul dedicat Jocurilor Olimpice

Samsung anulează Galaxy S20+ 5G, telefonul dedicat Jocurilor Olimpice
Publicat: 26.04.2020
Galaxy S20+ 5G era dedicat Jocurilor Olimpice de la Tokyo din această vară, însă având în vedere că acest eveniment sportiv nu va mai avea loc în 2020, Samsung a decis să anuleze complet acest dispozitiv.

Decizia pare a fi una destul de simplă. Jocurile Olimpice de la Tokyo nu vor mai fi organizate anul acesta, însă evenimentul va fi mutat în vara anului 2021, în speranţa că până atunci trece pandemia de COVID-19. Cu toate acestea, evenimentul va rămâne însă numit oficial drept „Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020”. Astfel, Samsung ar fi putut încă lansa acest model, dacă ar fi dorit.

Telefonul Galaxy S20+ 5G Olympic Games Edition era însă un parteneriat între Samsung şi Docomo, unul dintre cei mai mari operatori telecom din Japonia. Având în vedere că evenimentul nu mai are loc acum, când seria Galaxy S20 este încă relevantă pe piaţă, probabil că nu avea prea mult sens financiar să lanseze acum un dispozitiv care promovează un eveniment care va avea loc peste 12 luni. În urma parteneriatului ambele companii ar fi avut de câştigat, întrucât entuziasmul din jurul evenimentului şi faptul că era programat să fie disponibil în ediţie limitată ar fi putut atrage mulţi clienţi.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase