Home » Lumea digitală » Tesla ar putea lansa o ediție specială a Model 3 pentru Europa

Tesla ar putea lansa o ediție specială a Model 3 pentru Europa

Publicat: 28.08.2020

Elon Musk a declarat într-o ședință cu investitorii că Tesla ”nu va reuși” în misiunea sa dacă nu continuă să lanseze și modele mai ieftine de mașini electrice.

GALERIE FOTO

Deși, teoretic, fanii Tesla din Statele Unite pot comanda mașini Tesla Model 3 cu dotări de bază la prețul minim de 35000 de dolari, în practică, Tesla umflă din start prețul cu cel puțin 1000 de dolari, suma  cerută reprezentând taxa de livrare aplicabilă pentru toate comenzile primite pe teritoriul SUA și Canada, indiferent dacă ridici mașina din showroom sau de la poarta fabricii.

Iar dacă te încumeți să comanzi un exemplar Tesla Model 3 din România, prețul listat pe site-ul Tesla pornește de la 40380 de euro.

Ediție Tesla Model 3 hatchback pentru clienții europeni

Planul Tesla pentru eficientizarea producției și implicit, reducerea costurilor pentru clienții europeni, vizează în primă fază construirea unui noi Gigafactory, lângă Berlin. Însă aici nu vor fi produse doar mașini din actuala gamă Tesla, producătorul auto părând să ia în calcul o ofertă personalizată pentru piața europeană.

Deși nu menționează în mod expres pregătirea unei versiuni Model 3 hatchback, CEO-ul Tesla precizează că ”este rezonabil să presupunem” că producătorul EV are în plan ceva ”compact” și mai accesibil în planul de lansări.

Citește continuarea pe Go4it!

Tesla adaugă o funcție de securitate importantă mult prea târziu

Lucid Motors, un competitor pentru Tesla model S. Câți kilometri pot fi parcurși cu o singură încărcare

Tesla ar putea produce Cybertruck pentru Europa, într-o versiune mai mică

Justiția germană: ”Autopilotul” de la Tesla reprezintă reclamă falsă

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase