Home » Lumea digitală » Cum arată interiorul unui Zenfone 7 Pro?

Cum arată interiorul unui Zenfone 7 Pro?

Publicat: 15.09.2020
Cum arată interiorul unui Zenfone 7 Pro?

Asus a creat pentru Zenfone 7 Pro un nou mecanism flip-up, care elimină nevoia pentru o a doua cameră foto la partea din față a telefonului. Dar cât de bine realizat este acest mecanism și cum arată Zenfone 7 Pro, dezasamblat.

Zenfone 7 Pro este unul dintre puținelele modele de telefoane care folosesc designul flip-up pentru implementarea unei camere foto retractabilă. Și predecesorul Zenfone 6 a folosit același principiu, însă noul model îmbunătățește mecanismul aflat la interior.

Zenfone 7 Pro, un telefon ușor de reparat

Astfel, dacă la Zenfone 6 motorașul pentru rotire automată se afla lângă modului camerei foto, Zenfone 7 în integrează în modulul acesteia. În mod evident, noul mecanism este mai compact, spațiul câștigat fiind valorificat prin includerea unui modul foto de tip triple-camera.

Totuși, constrângerile de spațiu nu au dispărut cu totul, spațiul ocupat de modulul camerei foto obligând inginerii Asus să vină cu soluții creative pentru acomodarea celorlalte componente electronice. La fel ca modelul anterior, Zenfone 7 Pro împarte placa electronică în două jumătăți suprapuse, spațiul dintre acestea fiind străbătut de două heatpipe-uri care preiau căldura degajată de chipset și etajul de alimentare. Circuitul de răcire se termină într-un element de forma unei bucăți de cupru, lipită în spatele ecranului folosind un adeziv termoconductor. Astfel șasiul metalic al carcasei și ecranul iau rolul de element radiant pentru disiparea căldurii.

Citește continuarea pe Go4it!

ZenFone 6, ”inspiraţie” pentru P Smart Z 2020

Review ASUS ZenFone Max Pro M2 performanţă şi autonomie ridicată la un preţ accesibil

Telefoane cu ecran „perforat”? ZenFone 6 ar putea fi unul dintre primele

ASUS anunță două telefoane cu cameră triplă ”flip”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase