Home » Lumea digitală » Apple ar putea prezenta noul iPhone în curând. Anunțul făcut de companie

Apple ar putea prezenta noul iPhone în curând. Anunțul făcut de companie

Apple ar putea prezenta noul iPhone în curând. Anunțul făcut de companie
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 08.10.2020

Apple ar putea să prezinte noul iPhone săptămâna viitoare, în condițiile în care a trimis invitații pentru un eveniment în 13 octombrie. Invitația spunea „Bună, viteză”, anunță CNN.

Compania ar putea să anunțe iPhone 12 cu capacități 5G, care să genereze un „superciclu” de actualizări ale dispozitivului, ceea ce ar putea determina mai mulți oameni decât de obicei să cumpere noul dispozitiv.

Apple anunță de obicei noi iPhone-uri în septembrie, dar anul acesta lansarea a fost întârziată după ce pandemia de coronavirus a afectat lanțurile de aprovizionare. Apple a anunțat anterior că noile iPhone-uri vor fi livrate puțin mai târziu decât de obicei anul acesta.

Apple a întârziat în competiția 5G

Realizarea unui iPhone 5G ar putea îmbunătăți serviciile digitale Apple, cum ar fi Apple TV +. În timp ce iPhone-urile au fost de obicei cel mai mare motor de vânzări Apple, compania se bazează din ce în ce mai mult pe servicii pentru a-și diversifica vânzările, potrivit Mediafax.

Apple a întârziat oarecum în competiția 5G, pentru că noul său telefon se va alătura unei liste în creștere de opțiuni de la Google, Motorola, Samsung, Huawei, LG și altele.

Luna trecută, Apple a prezentat noi ceasuri Apple, iPad-uri și un nou serviciu de abonament fitness.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase