Home » Lumea digitală » Googlefier te ajută să accesezi serviciile Google de pe smartphone-urile Huawei

Googlefier te ajută să accesezi serviciile Google de pe smartphone-urile Huawei

Googlefier te ajută să accesezi serviciile Google de pe smartphone-urile Huawei
Publicat: 31.10.2020

În ultimul an, cel mai discutat subiect referitor la telefoane Huawei a fost lipsa serviciilor Google de pe dispozitivele mai noi.

Au existat în ultimele câteva luni mai multe metode de a instala în mod neoficial aceste aplicații și servicii, însă fiecare avea câte o problemă.

Unele au dispărut la scurt timp după apariție, în timp ce altele implicau un proces prea complicat pentru utilizatorul de rând.

Se pare însă că în preajma lansării seriei Mate 40, Googlefier pare să fie cea mai simplă metodă de instalare a serviciilor și aplicațiilor Google.

Googlefier folosește o metodă de instalare mai veche: LZPlay

Googlefier este o aplicație neoficială, produsă de utilizatorul bender_007 de pe forumul XDA Developers. Aceasta poate fi descărcată în format APK și poate fi instalată pe un telefon Huawei sau Honor fără Google, pentru a descărca și instala tot ceea ce este necesar pentru a beneficia de toate serviciile Google.

Se pare că această aplicație folosește o metodă foarte similară cu cea lansată anul trecut, în preajma lansării seriei Mate 30. Este vorba despre LZPlay, care din păcate era disponibilă doar în limba chineză la momentul respectiv.

Citește continuarea pe Go4it!

Deși Huawei a anunțat că va oferi actualizări pentru Android, Google nu poate confirma asta

Huawei lansează P30 Pro New Edition cu servicii Google

Ce are de gând să facă Huawei pentru a limita sancţiunile Google? Şefii companiei au luat o decizie radicală şi, totodată, riscantă

Huawei şi Xiaomi pregătesc un atac frontal la Google. Ce au de gând să facă giganţii din China în curând

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase