Home » Lumea digitală » Marvel’s Avengers, un eşec total: De ce a avut jocul pierderi de zeci de milioane de dolari

Marvel’s Avengers, un eşec total: De ce a avut jocul pierderi de zeci de milioane de dolari

Marvel’s Avengers, un eşec total: De ce a avut jocul pierderi de zeci de milioane de dolari
Sursa foto: Marvel's Avengers/ Playstation
Publicat: 11.11.2020

Doar pentru că filmele din seria Avengers au avut încasări uriaşe, asta nu a însemnat că jocul i-a putut călca pe urme. Din contră.

Lansat în luna septembrie, jocul Marvel’s Avengers era aşteptat de mult timp. A durat 4 ani până a fost creat şi a avut un buget uriaş: 190 de milioane de dolari. Cu toate astea, jocul s-a dovedit a fi un eşec uriaş pentru Square Enix, compania din spate. 63 de milioane de dolari au pierdut din cauza vânzărilor sub aşteptări. Jocul a fost criticat pentru numărul mare de bug-uri.

Recenziile au fost mixte

Nu doar bug-urile au tras jocul în jos. Recenziile au fost mixte iar vânzările la 60% din predicţii. Astfel s-a ajuns la pierderea uriaşă pentru Square Enix, companie cunoscută pentru franciza Final Fantasy, potrivit Mediafax.

Care este problema jocului Avengers

Iată ce spune Tom Marks, editor: ”Problema jocului Avengers este că reprezintă o combinaţie de joc repetitiv şi recompense slabe. Nu există obiecte interesante sau obiective de îndeplinit şi recompensele pe care le obţii nu schimbă modul în care arăţi şi rar influenţează felul în care joci. Când nimic nu se schimbă de la o misiune la alta am rămas rapid fără motive să le joc”.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase