Home » Lumea digitală » Nokia readuce o ”relicvă” a trecutului și lansează: 6300 4G și 8000 4G, telefoane cu butoane

Nokia readuce o ”relicvă” a trecutului și lansează: 6300 4G și 8000 4G, telefoane cu butoane

Publicat: 15.11.2020

HMD Global aduce pe piață noile Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G, care continuă seria de telefoane cu butoane a brandului finlandez.

Avem atât de multe smartphone-uri pe piață, la fiecare prag de preț posibil, încât uneori este greu de crezut că există în continuare telefoane din gama feature phone. Aceste modele mici, ieftine și echipate cu butoane fizice, în locul unui ecran tactil, încă sunt disponibile în magazine, având în continuare un public interesat de astfel de dispozitive. Acestea sunt telefoane exclusiv pentru vorbit, care oferă autonomie mare și câteva mici funcții mai noi.

Nokia 6300 4G este un „remake” fără prea multe similarități cu originalul

Nokia 6300 4G este un nou telefon de tip „remake”. Acesta aduce din nou această serie pe piață, care a avut mare succes la mijlocul anilor 2000. Noul 6300 este echipat cu un chipset Snapdragon 210 de la Qualcomm, 512 GB RAM și cu conectivitate 4G. De ce ai avea nevoie de 4G pe un astfel de telefon? În primul rând pentru rețele de socializare, telefonul rulând KaiOS, echipat cu aplicații Facebook și WhatsApp, Google Maps și Google Assistant. De asemenea, telefonul poate funcționa drept hotspot Wi-Fi.

Citește continuarea pe Go4it!

NASA și Nokia vor să instaleze o rețea 4G pe Lună: Ce impact ar putea avea asupra astronomiei

Nokia va lansa un smartphone low cost

Nokia vrea să intre pe piaţa Smart TV-urilor

Nokia ar putea să reintre pe piaţa telefoanelor pliabile

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase