Home » Lumea digitală » Samsung lansează noua linie de telefoane Galaxy mai devreme decât ne-am fi așteptat

Samsung lansează noua linie de telefoane Galaxy mai devreme decât ne-am fi așteptat

Samsung lansează noua linie de telefoane Galaxy mai devreme decât ne-am fi așteptat
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 09.01.2021

Samsung a anunţat luni că următoarea lansare de smartphone va avea loc pe 14 ianuarie, când este aşteptat să prezinte cele mai noi versiuni ale gamei de vârf Galaxy, relatează CNBC.

Lansarea urmează să aibă loc în aceeaşi săptămână cu varianta digitală a evenimentului CES 2021, cel mai mare spectacol tehnologic al anului, unde companiile îşi prezintă noile produse.

Samsung îşi lansează de obicei dispozitivele Galaxy în februarie, în apropierea sau în timpul expoziţiei Mobile World Congress.

Ce a dezvăluit Samsung

Samsung nu a dezvăluit prea multe în invitaţia sa la evenimentul din 14 ianuarie. Cu toate acestea, rapoarte mass-media anterioare sugerează că ar putea fi anunţate trei telefoane: Galaxy S21, S21 + şi S21 Ultra.

Anul trecut, compania sud-coreeană a declarat că rezultatele sale din al treilea trimestru au fost parţial stimulate de vânzările de smartphone-uri, inclusiv Galaxy Note 20, potrivit Mediafax.

Dispozitive „mai accesibile tuturor” în 2021

Preşedintele Samsung şi şeful afacerilor de comunicaţii mobile, TM Roh, a declarat, într-o postare pe blog, în decembrie, că firma îşi va extinde portofoliul de smartphone-uri pliabile, făcând aceste dispozitive „mai accesibile tuturor” în 2021. Aceste dispozitive cele mai scumpe, Galaxy Z Flip costând aproape 1.400 de dolari.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase