Home » Lumea digitala » WhatsApp introduce funcţia Community pentru iPhone

WhatsApp introduce funcţia Community pentru iPhone

WhatsApp introduce funcţia Community pentru iPhone
Sursa foto: Pixabay

Apar noutăți la WhatsApp. De câteva ore este disponibilă funcţia Community, însă doar pentru cei care au iPhone și fac parte din programul de testare.

Noua funcție permite administratorilor să unească până la zece grupuri într-o singură comunitate, astfel încât membrii să poată vizualiza întreg conținutul legat de diferite conversații, texte, fotografii și videoclipuri.

WABetaInfo descrie funcția ca fiind „un spațiu în care administratorii de grupuri au mai mult control asupra grupurilor WhatsApp pe care le gestionează”.

Community pentru iPhone oferă posibilitatea de a uni grupuri

Conform primelor recenzii, Community ar trebui să fie o modalitate utilă de a reuni persoanele care împărtășesc interese similare fără a fi nevoie de crearea unor grupuri separate. Un exemplu este posibilitatea de a uni grupuri aparținând diferitelor divizii ale unei companii, toate gestionate de un singur utilizator sau mai mulți.

Pentru cei mai critici, Community ar putea face ca vizualizarea mesajelor să devină mai haotică și mai confuză.

După prima conectare, aplicația creează automat un grup numit „Anunțuri”, în care moderatorii pot posta mesaje și informații importante care să fie transmise tuturor participanților.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult