Prima pagină Natura

Viaţa neobişnuită a coţofenei Penguin. Nu i-a uitat pe cei care au salvat-o şi a devenit al patrulea "copil" al familiei - VIDEO

Corina Vârlan 03.16.2015 | ● Vizualizări: 4305
FOTO: Bored Panda     + zoom
Galerie foto (5)

Penguin este o coţofană specială. Pasărea nu a uitat că a fost ajutată la nevoie de o familie de australieni aşa că se joacă în fiecare zi cu copiii şi refuză să îi părăsească, deşi este liberă.

După ce a fost salvată şi îngrijită de o familie din Newport, Australia, coţofana Penguin s-a "îndrăgostit" de oameni. Ea se joacă alături de copii, îi vizitează pe cei care au salvat-o şi se adăposteşte de intemperii în casa lor.

FOTO: Bored Panda    

Coţofana se uită la televizor şi se urcă în patul copiiilor aşteptând ca aceştia să se trezească şi să o ia în braţe.

FOTO: Bored Panda    

Penguin a fost descoperită de Noah, un băieţel de 11 ani, în apropierea unei biblioteci în cartier. Aveam doar trei săptămâni, căzuse din cuib şi nu putea să zboare. El a adus-o acasă şi a avut grijă de ea alături de fraţii săi Reuben şi Oli şi de părinţi. Aşa a învăţat coţofana să se joace şi să stea aşezată pe umerii lor.

FOTO: Bored Panda    

Pasărea aşteaptă ca membrii familiei să plece de acasă dimineaţa înainte să zboare şi să îşi vadă de propriile treburi. Când copiii vin de la şcoală ea se întoarce pentru a-i întâmpina.

Sursă: Bored Panda

Tag-uri: cotofana | familie | pasare | joaca