Home » Natură » A fost abandonată într-un tomberon mai mult moartă decât vie, dar a supravieţuit. Povestea cu final fericit a câinelui Phoenix care a primit o nouă şansă la viaţă

A fost abandonată într-un tomberon mai mult moartă decât vie, dar a supravieţuit. Povestea cu final fericit a câinelui Phoenix care a primit o nouă şansă la viaţă

Publicat: 24.05.2015
A fost aruncată în tomberon şi când a fost descoperită de o echipă de la Protecţia Animalelor din New York abia mai respira. Aşa începe povestea lui Phoenix.

Câinele a avut nevoie de numeroase îngrijiri medicale şi a ajuns la o organizaţie care oferă ajutor animalelor aflate în situaţii delicate. Era însă mai mult moartă decât vie când a ajuns acolo.

„Când a ajuns, Phoenix era fără viaţă, nu avea puterea de a se mişca. Respira greu, ochii îi erau daţi peste cap, avea o temperatură scăzută şi o rană infectată la unul dintre picioarele din faţă. Medicii au crezut că are puţine şanse să supravieţuiască, dar am simţit că trebuie să încercăm să o ajutăm”, povestesc cei de la organizaţie.

În ciuda tuturor acestor lucruri, starea de sănătate a lui Phoenix a început să se îmbunătăţească. Curând ea a reuşit să se ridice în picioare şi să meargă singură. Rana de la picior i s-a vindecat şi ea.

Progresul câinelui a putut fi observat pe profilele organizaţiei de pe reţelele de socializare. Mulţi au susţinut-o pe Phoenix şi un stilist pentru animale s-a oferit chiar să o tundă pe viaţă gratuit atunci când va fi adoptată.

FOTO: The Dodo    FOTO: The Dodo

Săptămâna aceasta Phoenix a avut parte de finalul ei fericit. Ea a fost adoptată, arată de nerecunoscut, este sănătoasă şi fericită alături de noii ei stăpâni.

Sursă: The Dodo

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase