Prima pagină Natura

TOP 20 cele mai spectaculoase piscine din lume - GALERIE FOTO

Redactia Descopera.ro | 06.22.2015 | ● Vizualizări: 3348
FOTO: The One     + zoom
Galerie foto (4)

Ştim că eşti cu gândul la plajă, soare şi zile în care să leneveşti pe o plajă cu nisip fin, aşa că îţi propunem şi câteva alternative spectaculoase.

Există sute de piscine în care ai putea efectiv să te muţi, atât de mult îţi plac. Dar noi am făcut o listă de 20 de astfel de locuri pe care ar trebui să le testezi într-o viaţă.

Le poţi trece pe lista ta de dorinţe, atât datorită spectaculozităţii lor, cât şi a locurilor în care se află. Intră în galeria foto şi alege-ţi preferatele, apoi, cum altfel, fă-ţi bagajul şi porneşte la drum.

1. Amangiri Resort, Utah, SUA Resortul, care se întinde pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi chiar în interiorul Grand Canyon are o piscină spectaculoasă, de unde te poţi bucura de împrejurimile care îţi taie respiraţia.

FOTO: The One    

2. Laucala Island Resort, Fiji Piscina artificială, integrată perfect în cea naturală reprezintă punctul de atracţie al acestui resort.

FOTO: The One    

3. Marina Bay Sands Hotel, Singapore Celebra piscină aflată la etajul 57 al hotelului Marina Bay Sands din Singapore nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fă-i o vizită şi lasă-te cucerită de panorama desăvârşită asupra oraşului.

FOTO: The One    

GALERIE FOTO completă AICI

Tag-uri: piscine | plaja | nisip | soare