Home » Natură » Creatura bizară pe care o femeie din California a găsit-o în curtea casei sale

Creatura bizară pe care o femeie din California a găsit-o în curtea casei sale

Publicat: 11.11.2015
O femeie din San Jose, California, a descoperit o creatură ciudată şi dezgustătoare în grădina sa. Aceasta a fotografiat-o şi, după ce a postat-o pe contul său, imaginea a devenit virală extrem de rapid . Acesta fotografie a fost, de asemenea, postată şi pe Reddit (un site de socializare) de unul dintre prietenii femeii.
„Am auzit un ţipăt straniu pe la 23:30 noaptea trecută şi am mers spre partea mea de curte unde am găsit acest lucru. Era mort când l-am găsit”, a scris Gianna Peponis,  într-o postare pe Facebook, care se pare că a fost ştearsă de către administratorii site-ului.
 
 
Mulţi comentatori s-au grăbit să lege această creatură de „misterul luminilor extraterestre”, care în repetate rânduri au apărut deasupra cerului din California în acest weekend. Mai târziu s-a aflat că aceste lumini au provenit de la o testare a rachetelor submarine.
 
O examinare mai atentă pare că această creatură poate fi rămăşiţa unui fetus de cerb, unul care a fost, eventual, mâncat parţial de alte animale. În partea de jos se pot vedea în mod clar două picioare, în timp ce în partea de sus pot fi rămăşiţele a ceea ce arată a fi un cap rănit.
 
O căutare rapidă pe internet după ” deer fetus” (fetus cerb) îţi arată nişte creaturi similare, dar cu toate cele patru membre întregi şi capul intact.
 
 
Putem presupune doar că fetusul din fotografie a fost născut prematur, înainte de a fi devastat de prădatori.
 
Sursă: IFL Sciense
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase