Home » Natură » George, micuţul vombat care a devenit cel mai bun prieten al australienilor -VIDEO

George, micuţul vombat care a devenit cel mai bun prieten al australienilor -VIDEO

George, micuţul vombat care a devenit cel mai bun prieten al australienilor -VIDEO
Publicat: 04.12.2016
Până acum câinele era considerat cel mai bun prieten al omului, dar în Australia un vombat numit George dovedeşte contrariul.

George este un vombat de opt luni care este foarte ataşat de îngrijitorul său. Tim Faulkner este managerul Australian Reptile Park, o grădină zoologică localizată în Noul Wales de Sud, Australia, care l-a adoptat pe George atunci când era orfan. 

La doar patru luni, George era în marsupiul mamei sale când au fost loviţi de o maşină. Mama lui George a fost ucisă, dar o femeie care s-a oprit a văzut că George era viu în marsupiul mamei. Salvatorul vombatului l-a adus pe acesta în parcul care găzduieşte animalele australiene native şi o varietate de reptile din lume. Pentru a supravieţui, animalul a fost hrănit cu biberonul, s-a jucat cu Faulkner şi a primit nenumărate mângâieri pe burtă. 

,,George trebuie hrănit cu biberonul o dată la patru, cinci ore,” a declarat Amanda Woodbine. ,,De aceea, el trebuie să meargă acasă cu îngrijitorul său în fiecare noapte. George doarme într-un marsupiu confecţionat de membrii publicului,” adaugă ea.

Iată-l pe George.

Sursa: CCTV

Sursa: National Geographic

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase