Home » Natură » Ţestoasa din Thailanda care a înghiţit aproape 1.000 de monezi din cauza oamenilor a murit. ,,Am făcut tot ce am putut, dar nu a fost de ajuns”

Ţestoasa din Thailanda care a înghiţit aproape 1.000 de monezi din cauza oamenilor a murit. ,,Am făcut tot ce am putut, dar nu a fost de ajuns”

Ţestoasa din Thailanda care a înghiţit aproape 1.000 de monezi din cauza oamenilor a murit. ,,Am făcut tot ce am putut, dar nu a fost de ajuns”
Publicat: 22.03.2017
Broasca ţestoasă din Thailanda care a înghiţit aproape 1.000 de monezi în timpul vieţii a murit.

Ţestoasa în vârstă de 25 de ani, denumită Omsin, a fost descoperită cu stomacul plin de monezi în luna februarie 2017, informează Mashable. Cele şapte ore de operaţii au fost un succes, dar în cele din urmă broasca a intrat în comă din cauza complicaţiilor.  Omsin a murit pe 21 martie 2017. 

Aceasta trăia în Si Racha, un oraş aflat pe coasta estică a Thailandei. Monezile erau aruncate de către vizitatori în acvariul ţestoasei pentru noroc. 

După îndepărtarea monezilor, ţestoasa a dezvoltat probleme intestinale şi septicemie. Vaterinaul Nantarika Chansue afirmă că intestinele erau înfăşurate în jurul său. Monezile au dus la creşterea nivelului de metal greu din sângele animalului de 200 de ori faţă de nivelul normal. 

Ţestoasa trebuia să se întoarcă în acvariul său pe 23 martie. ,,Am făcut tot ce am putut, dar nu a fost de ajuns,” a declarat Nantarka. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase