Home » Natura » Un bărbat oferă apă unei cobre regale. Cum reacţionează aceasta – VIDEO

Un bărbat oferă apă unei cobre regale. Cum reacţionează aceasta – VIDEO

Descopera 04.02.2017
 Un bărbat oferă apă unei cobre regale. Cum reacţionează aceasta - VIDEO
Iată un episod pe care nu îl vezi în fiecare zi. Un videoclip captează imaginea unui şarpe cobra uriaş, o cobră regală, în timp ce bea din sticla de apă ţinută de un bărbat. Episodul se petrece în contextul unei secete extreme care afectează sudul Indiei.

 Specia extrem de veninoasă de şarpe – care are nu mai puţin de 3,5 metri – poate fi văzută ridicându-se în timp ce un bărbat îi ţine prevăzător coada, iar un altul îi toarnă cu grijă apă dintr-o sticlă de plastic, fiind echipat şi cu un cârlig în caz de necesitate. Scena se petrece în contextul secetei extreme ce afectează sudul Indiei, potrivit Huffington Post.

Oamenii care apar în imagine sunt agenţi care se ocupă cu salvarea faunei sălbatice.

Imaginile au fost filmate într-un sat din provincia Kaiga. Un videoclip similar a fost postat pe YouTube în 2014, surprizând un bărbat care îi dă să bea apă unui alt şarpe, notează Mediafax.

Cobra regală poarte ajunge la lungimi de până la 5,5 metri. Deşi sunt considerate a fi specii agresive, acestea atacă oamenii doar dacă se simt ameninţate sau dacă încearcă să-şi protejeze ouăle.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Un grup de cercetători a aflat de ce cobrele au dezvoltat veninul letal

Mit sau adevăr: poate un şarpe mort să muşte şi să ucidă un om? (VIDEO)

Curaj nebunesc: cum se face curăţenie în groapa plină de cobre (VIDEO)

Încălzirea globală ameninţă şerpii veninoşi