Home » Natură » Un câine poliţist din Australia a fost „demis din poliţie”, din cauza faptului că este extrem de sociabil

Un câine poliţist din Australia a fost „demis din poliţie”, din cauza faptului că este extrem de sociabil

Un câine poliţist din Australia a fost „demis din poliţie”, din cauza faptului că este extrem de sociabil
Publicat: 11.06.2017
Serviciul de Poliţie Canină din statul australian Queensland l-a ‘demis din poliţie’ pe un câine poliţist, din cauza faptului că acesta este extrem de prietenos şi sociabil, relatează publicaţia „The Daily Telegraph”, în ediţia sa de joi, 8 iunie. Gavel, un ciobănesc german, a fost angajat în poliţie cu câteva luni în urmă.

Dresorii de câini poliţişti au încercat să-l pregătească pe Gavel pentru a-şi desfăşura activitatea, alături de forţele de ordine australiene, dar în cele din urmă au fost nevoiţi să renunţe, din cauza că Gavel este extrem de sociabil, conform Rador.

El adoră să se joace cu persoanele necunoscute şi refuza să ‘aresteze’ infractorii. După ce a fost demis din poliţie, Gavel a fost numit în funcţia de Vice-Regal Dog. El are acum importanta misiune de a prezenta onorurile vizitatorilor Casei Guvernului din statul australian Queensland şi de a lua parte la ceremoniile oficiale organizate de guvernatorul statului, Paul de Jersey.

Potrivit unor informaţii, difuzate pe data de 1 mai, Poliţia din Noua Zeelandă a angajat un porcuşor de Guineea, botezat Elliot, pentru a-i învăţa pe copii despre pericolele din trafic şi de a lupta împotriva vitezomanilor. Elliot are uniforma sa şi deja s-a apucat de lucru în mediul online. Pe Facebook-ul Poliţiei din Noua Zeelandă, porcuşorul încearcă să-i înveţe pe copii să fie atenţi la trafic.
În luna aprilie, poliţia din Avondale, oraş din statul Arizona, SUA, a angajat un Agama cu barbă, dragon bărbos.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase