Home » Natură » În Suedia, din cauza temperaturilor ridicate, vacilor li s-a permis să stea pe plaja lacului Vättern

În Suedia, din cauza temperaturilor ridicate, vacilor li s-a permis să stea pe plaja lacului Vättern

În Suedia, din cauza temperaturilor ridicate, vacilor li s-a permis să stea pe plaja lacului Vättern
Publicat: 20.08.2018
Autorităţile unui oraş din sudul Suediei au permis fermierilor să-şi trimită vacile pe plaja lacului Vättern pentru ca animelele să se răcorească.

Această decizie nu a fost, însă, pe placul turiştilor şi al localnicilor, care folosesc plaja pentru a face nudism, informează Euro Pulse. Recent, aceştia s-au adresat administraţiei oraşului cu plângeri legate de prezenţa vacilor în spaţiul special amenajat pentru nudişti. Autorităţile au ales, însă, să vină în întâmpinarea fermierilor, scrie Rador.

Menţionăm că, vara aceasta, în Suedia s-au înregistrat temperaturi ridicate şi o secetă puternică, iar fermierii au fost nevoiţi să caute soluţii pentru a ajuta animalele să supravieţuiască caniculei, inclusiv noi tipuri de hrană, deoarece iarba de pe păşuni s-a uscat. Nudiştii se declară, în continuare, nemulţumiţi de prezenţa vacilor pe teritoriul lor, dar au început să privească situaţia cu înţelegere. Autorităţile sunt convinse că aceasta va fi o măsură temporară şi că imediat ce canicula va dispărea, vacile vor înceta să-i mai deranjeze pe nudişti.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase