Home » Natură » Imagini superbe cu un râs. Felina a fost surprinsă într-o pădure din Vrancea

Imagini superbe cu un râs. Felina a fost surprinsă într-o pădure din Vrancea

Publicat: 26.06.2021

Un râs a fost filmat cu ajutorul unei camere de monitorizare într-o pădure din Vrancea. Râsul nu apare foarte des în apropierea oamenilor deoarece este un animal discret.

Râsul a fost filmat într-o pădure din Parcul Natural Putna Vrancea în timp ce trece pe lângă camera de monitorizare a faunei.

Imagini superbe cu un râs care patrulează într-o pădure din Parcul Natural Putna Vrancea. Filmarea a fost obținută cu ajutorul camerelor de monitorizare a faunei instalate de specialiștii Romsilva”, au anunțat reprezentanții companiei.

Râsul este cea mai mare felină din Europa

Potrivit specialiștilor, râsul este cea mai mare felină din Europa, iar pădurile din România adăpostesc una dintre cele mai mari populații de pe continent.

Totuși, râsul este un carnivor foarte de discret, fiind văzut foarte rar de oameni în libertate, potrivit Mediafax.

Parcul Natural Putna Vrancea este administrat de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt păduri.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase